Terma & Syarat

Terma dan syarat ini ("T & C") diguna pakai untuk akses anda dan penggunaan Aplikasi (ditakrifkan di sini). Aplikasi ini dikendalikan oleh igoget dan syarikat subsidiarinya, syarikat bersekutu, pemegang lesen, dan syarikat gabungan (" igoget ") .

Anda mengakui bahawa igoget menyediakan anda dengan lesen revocabale untuk menggunakan ciri terhad Aplikasi dan tidak menjual Aplikasi atau sebarang ciri atau teknologi yang terkandung di dalamnya.

Dengan meneruskan penggunaan Aplikasi, Anda bersetuju untuk terikat oleh T & C ini. SILA MEMENUHI BAHAWA ANDA MEMBACA DAN MEMAHAMI SEMUA INI T & C SEBELUM ANDA MENGGUNAKAN PERMOHONAN DAN CIRI-CIRI YANG DITERBITKAN. Sekiranya Anda mendapati mana-mana T & C tidak boleh diterima, jangan tiru penerimaan anda untuk menggunakan Aplikasi itu atau dapatkan sebarang ciri-cirinya. PERJANJIAN ANDA DENGAN INI T & C MENGISI PERJANJIAN SEBAGAI PERJANJIAN YANG BERSEDIA DAN BERTANGGUNGJAWAB ANTARA ANDA DAN ANI MENGENAI CIRI-CIRI YANG DIJAWAB / MENCARI MENGGUNAKAN PERMOHONAN MOBILE.

I. DEFINISI

Semua terma yang ditakrifkan dan dimodalkan dalam T & C ini akan mempunyai makna yang diberikan kepada mereka di sini di bawah:

  • "Akaun" merujuk kepada akaun Pengguna pada projek aplikasi mudah igoget membolehkan penggunaan Aplikasi oleh Pengguna
  • "Permohonan" bermakna aplikasi mudah alih " igoget " dan bermaksud dan memasukkan sebarang kemas kini yang disediakan oleh igoget dari semasa ke semasa.
  • "Data Pendaftaran" bermaksud dan termasuk nama sekarang, sah, benar dan tepat, ID E-mel, umur dan apa-apa maklumat lain yang diperlukan oleh igoget dari semasa ke semasa, yang disediakan oleh Pengguna pada masa pendaftaran pada telefon bimbit igoget aplikasiName atau sebaliknya.
  • "Pengguna" bermaksud orang yang telah membuat Akaun dan menggunakan Aplikasi tersebut.
  • "Anda", "Anda" atau "Diri Anda" bermaksud merujuk kepada Pengguna yang mengakses Aplikasi

Langgan surat berita kami