Tentang kita

iGoGet satu Aplikasi onDmand servis bagi menemani kehidupan seharian anda

iGoGet memberikan perkhidmatan dan memudahkan kehidupan seharian anda sekeluarga . anda boleh mendapatkan apa sahaja kepeerluan didalam satu aplikasi seperti makanan dan minuman , bahan mentah dan kering, barangan runcit , barangan bakery, ubat-ubatan yang diselengara oleh pakar perubatan dan sebagainya.

hanya klik klik klik kami sampai ke depan pintu rumah anda

pilihan rangkaian perniagaan dari usahawan-usahawan kecil dan vendor .

dengan memberikan pelbagai pilhan dan keperluan yang boleh anda dapatkan di  aplikasi. vendor kami juga mampu berdaya saing bagi memberikan perkhidmatan kepada anda. 

pilihan pembayaran debit kad/kad kredit/ ewallet/ dan tunai.

Kami ingin memudahkan anda dan squad rider kami bagi collection pembayaran. dengan ini kami menyediakan pembayaran dalam talian atau wallet dimana anda boleh memasukkan atau membuat simpanan didalam ewallet yang kami sediakan bagi menjamin kemudahan anda. oleh itu anda hanya boleh mengikuti arahan yang telah disediakan. ia cukup memudahkan anda menerima order dan selesai pembelian dengan mudah.

rating dan review kedai pilihan anda

kami juga memberikan anda ruang bagi kami memenuhi segala keperluan yang anda kehendaki. jika anda menyukai penghantar kami anda boleh review atau rating star. sedikit sebanyak mereka berasa gembira disamping menyelesaikan servis

Penjejakan Masa Sebenar

Dengan aplikasi igoget kami apabila anda memesan barang / makanan sebaik sahaja pesanan disahkan, anda dapat mengesan pesanan dan mengetahui keberadaannya dan mendapat idea mengenai waktu ketibaannya yang tepat.

Pembayaran Mudah

Dengan dompet pra-bersepadu kami dan fleksibiliti untuk memilih dari pelbagai kaedah pembayaran seperti wang tunai, kad atau dompet, kami memastikan proses pembayarannya mudah.

Lokasi Disimpan

Kami memahami monoton yang berkaitan dengan memasukkan butiran alamat anda setiap kali anda membuat pesanan. Oleh itu, untuk menjadikan tugas ini mudah bagi anda, kami menawarkan ciri lokasi tersimpan yang seterusnya memastikan bahawa sebagai pengguna pertama kali anda memasukkan alamatnya, gilirannya akan disimpan dan anda tidak perlu memasukkannya lagi.

cara penggunaan aplikasi iGoGet

Dengan iGoGet pastinya dapat membantu memudahkan kehidupan seharian anda sekeluarga . aplikasi ini juga sangat mudah digunakan .

cara -cara aplikasi hebat ini berfungsi : 

- Masuk ke aplikasi iGoGet dan pilih dari pelbagai menu pilihan makanan, ubat-ubatan, runcit dan pelbagai.
- masukkan maklumat lokasi dan klik pilihan senarai kedai yang berdekatan 
- Klik item yang anda perlukan dan membuat pesanan terus dan pembayaran mengikut pilihan anda. 
- anda akan dapat pengesahan pesanan dan akan diberitahu bagi setiap status 
- Berikan maklum balas dan penilaian anda

Langgan surat berita kami